jump to navigation

Selamat tinggal RM150. Oktober 17, 2006

Posted by wan in Blogroll.
trackback

Sibuk betul minggu ni… banyak pulak nak kena buat management update (paper work laa tu) tambah pulak ada NPI( new product introduction) nak jalan qualification. Mesi n pulak buat hal… lepas satu, satu problem timbul, dah masuk 3 hari setup tak mau jalan jugak…. pehhhh……

Baru dapat info dari mamat komputer tu. Nak masuk HD baro 40GB, kompeni dia nak charde RM150, mahal siott….. 40GB jerr tu, yg 80GB pun baru ~170 lebih saja…. apa bleh buat, nak cepat punya pasal…. terbang Rm150….. bye bye Rm150. Yg replacement tu boleh laa aku buat koleksi HD aku…. kalu ada kengkawan yg nak beli pun boleh jugak tapi 40G sapa mau sekarang??? semau orang main ratus2 Gig dah laa ni…

Komen-komen»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: